Over mij


inge

Enthousiast, oplossingsgericht, betrouwbaar, eerlijk, duidelijk.


Ik ben Inge Groot, geboren in 1982 en samen met mijn man woon ik met veel plezier in Hoorn waar ik geboren en getogen ben. Sinds 2003 werk ik als leerkracht en heb ik op verschillende scholen lesgegeven, waaronder in het speciaal onderwijs. Daarnaast ben ik in 2019 mijn eigen coachingspraktijk gestart.

 

Werken met kinderen vind ik heerlijk! Ze stralen energie uit, zijn puur, eerlijk, open en geen dag is hetzelfde. 
Ik kijk altijd naar hoe ik kinderen een stapje verder kan helpen in hun ontwikkeling. Daarbij stel ik vragen, luister ik, leg uit, houd ze een spiegel voor en lach met ze. Hoe mooi is het om te zien dat kinderen letterlijk en figuurlijk groeien! Dat geeft mij energie.

 

Wanneer kinderen opgroeien, komen er gegarandeerd uitdagingen op hun pad. Die uitdagingen mogen er zijn en zijn zelfs essentieel voor hun ontwikkeling. Ieder kind gaat hier op zijn eigen manier mee om. De één regelt het zelf en de ander heeft wat extra hulp nodig om stappen te kunnen maken. Zij hebben meer behoefte aan handvatten en daar kan ik bij helpen!

Neem contact met mij op om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen.Koru

Een koru is een nieuw, nog opgerold blad van een zilvervaren. In 2011 heb ik tijdens een bijzondere reis door Nieuw Zeeland kennis gemaakt met de indrukwekkende cultuur van de Maori. Zij gebruiken vele symbolen, waar de koru er één van is. 

Voor de Maori is de koru een symbool voor een positief nieuw begin, groei, harmonie en kracht. De betekenis van dit symbool vormt de basis van mijn praktijk.