Krachtig jezelf!


Voor kinderen die zich zekerder willen voelen, beter voor zichzelf willen opkomen en meer in hun kracht willen staan!


De training Krachtig Jezelf! helpt kinderen om zich vanuit een sterke, fysieke basis bewust te worden van hun eigen krachten, talenten en kwaliteiten. De training geeft inzicht in mogelijkheden en het vermogen om samen te werken, spelen en leven.

 

Door een combinatie van sport, spel en bewegen worden vaardigheden aangeleerd. Zo wordt spelenderwijs zelfbeheersing, zelfreflectie en zelfvertrouwen ontwikkeld. Ook gaan we aan de de slag met het ontwikkelen van een positieve mindset, het creëren van rust in je hoofd en het bewust worden van gedachten en gevoelens en hoe daarmee om te gaan.Wat levert het op?

- meer zelfvertrouwen, zelfreflectie en zelfbeheersing; 

- beter keuzes kunnen maken vanuit eigen kracht;

- inzicht in eigen kwaliteiten en talenten;

- betere communicatieve en sociale vaardigheden;
- weten hoe om te gaan met conflicten;

- bewustwording van gedachten en gevoelens en handvatten om hiermee om te gaan.Inhoud

De training bestaat uit 6 bijeenkomsten met ieder een eigen thema. 

1. Kracht uit jezelf
2. Weerbaarheid en grenzen
3. Ademkracht en communicatie
4. Mentale kracht
5. Mindset
6. Talenten en kwaliteiten

Alle thema's zijn met elkaar verbonden en komen tijdens de bijeenkomsten op verschillende manieren terug. Zo krijgt jouw kind de tijd om het geleerde te ervaren en eigen te maken.
Praktische info

De training bestaat uit 6 lessen van 1 uur en 15 min. in een kleine groep (max. 4 deelnemers) voor jongens en meiden van 9 t/m 11 jaar.

 

Voor de training start, hebben we een kennismakingsgesprek waarin je over jouw kind kan vertellen; waar loopt het tegenaan en wat zou je jouw kind gunnen. Deze informatie gebruik ik om de inhoud van de training zoveel mogelijk af te stemmen op de behoeftes van jouw kind.


Na elke bijeenkomst ontvang je een uitgebreide mail met waardevolle informatie over wat we gedaan hebben en de eventuele thuisopdrachten die je kind meekrijgt. 

 

Locatie:
Koru Coaching
Lijndraaier 14
1625 ZJ Hoorn

Investering:
€ 225,- Ervaringen

'Onze zoon ging iedere week weer blij naar de training en vond het ontzettend fijn. Hij geeft zelf aan dat hij krachtiger is geworden en dat hij veel heeft geleerd. Inge is een warme persoonlijkheid en kan kinderen in hun kracht zetten door ze in hun waarde te laten. De inhoud van de lessen is veelzijdig, speels opgezet en kundig. ' - Anoniem -

'Inge is een coach die kinderen in hun kracht zet en ze laat ervaren waar hun talenten zitten en geeft ze handvatten om deze ook toe te passen.' - Stéphanie -

'Inge sterkte op een positieve manier onze zoon in zijn eigenwaarde. In een veilige groep en omgeving is hij op een goede manier getraind om er sterker uit te komen.' - Daphne -

'Ik gun ieder kind deze training, ook kinderen zonder specifieke hulpvraag. Hoe fijn is het als je kind zich krachtiger voelt en meer zelfvertrouwen heeft.' - Anoniem -